Dumfries hekelt gedrag van Granada-spelers: Ik ergerde me

Dumfries hekelt gedrag van Granada-spelers: "Ik ergerde me"

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 23:15do 22-10-2020 om 23:15

Laatste update: donderdag 22 oktober 2020 om 23:40do 22-10-2020 om 23:40

PSV-captain Denzel Dumfries ergerde zich aan het gedrag van de spelers van Granada. De Spanjaarden provoceerden en vielen regelmatig op de grond. PSV verloor de wedstrijd met 1-2. 

"We hebben een goede eerste helft gespeeld met veel kansen, maar de tweede helft verlies je op een standaardsituatie en de tweede is een wereldgoal, maar dat moeten wij beter doen. Dan komt het niet zover", zegt Dumfries tegen RTL.

"Wij voerden ook strijd, maar je ziet dat zij wat slimmer zijn in bepaalde situaties. Ze gaan liggen in situaties waarin er niets aan de hand is. We gingen daar in de eerste helft goed mee om, maar in de tweede helft werd het lastiger. Dan moet je concluderen dat het te weinig was."

Dumfries ergerde zich aan de Spaanse maniertjes. "Je weet hoe ze spelen, wij analyseren de tegenstanders. In het begin waren we er niet mee bezig, maar ik ergerde me omdat de scheidsrechter erin meeging. Het is een mannensport en je gaat met elkaar in duel, oke goed.. Het is geen excuus, daar moeten wij slimmer mee omgaan. Maar het is zonde dat we het hebben weggegeven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

PSV had meer verdiend

Ja
31%
Nee
69%
(2615 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws