Ben zeker ook trots dat ik voor Ajax mag spelen en nu een basisspeler ben

"Ben zeker ook trots dat ik voor Ajax mag spelen en nu een basisspeler ben"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 22:21vr 23-10-2020 om 22:21

Van Liverpool naar VVV-Venlo. Perr Schuurs en Ajax nemen het dit weekend op tegen VVV-Venlo. Schuurs veroverde in het voorseizoen een basisplaats, maakt naar eigen zeggen grote stappen en wil een goed resultaat behalen tegen de club uit Limburg.

Lang hoeft de jonge verdediger, die door Michael Owen werd vergeleken met Matthijs de Ligt, niet na te denken wanneer hem gevraagd wordt welk aspect van zijn spel hij het meest verbeterd heeft de laastste tijd. "Ik denk dat ik de grootste stappen heb gemaakt qua meedogenloosheid. Dat is wat ik moest verbeteren en waar ik nog steeds beter in moet worden, daar kan ik nog stappen in maken", stelt hij in gesprek met het clubkanaal van Ajax.

Schuurs speelt met steeds meer vertrouwen en zit daarom ook lekker in zijn vel bij Ajax, geeft hij aan. "Met vertrouwen speel je veel beter en doe je dingen waar je je goed bij voelt. Ik geef graag crossballen en met meer vertrouwen zal ik dat ook vaker doen."

De verdediger is nog lang niet uitgeleerd en blijft er alles aan doen om stappen te maken. "Ik wil elke training beter worden. Dat is iets waar ik elke dag mee bezig moet zijn. Maar ik ben zeker ook trots dat ik voor Ajax mag spelen en nu basisspeler ben", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Schuurs net zo goed worden als De Ligt?

Ja
47%
Nee
53%
(4890 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws