Ten Hag getipt in aanloop naar Ajax-duel: Ik zou de Martínez-variant gebruiken

Ten Hag getipt in aanloop naar Ajax-duel: "Ik zou de Martínez-variant gebruiken"

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 23:47zo 25-10-2020 om 23:47

Moet Ajax dinsdag tegen Atalanta Bergamo in de Champions League met Lassina Traoré in de spits beginnen? Daar lopen de meningen bij Studio Voetbal over uiteen. Traoré barst van het zelfvertrouwen na zijn vijf goals tegen VVV-Venlo.

"Hij gaat waarschijnlijk weer iets met Tadic doen en misschien dat Traoré eruit gaat, maar waarom zou je die niet laten staan? Ik zou dat doen, want wie moet je aan de zijkant zetten?", zegt Theo Janssen.

Pierre van Hooijdonk sluit zich daarbij aan. "Ik ben altijd fan geweest van Traoré en vind dat hij iets te vroeg is afgeschoten. Hij schiet er nu gewoon vijf in. Als je hem gewoon laat staan wordt hij topscorer in de Eredivisie."

Leonne Stentler, die in haar carrière voor ADO Den Haag en Ajax speelde, zou tegen Atalanta niet met Traoré starten. "Ik zou de Martínez-variant gebruiken, als ik het zo mag noemen", doelt ze op de opstelling van Ajax tegen Liverpool van vorige week woensdag, waarin Lisandro Martínez achterin stond en Daley Blind op het middenveld werd gezet.

"Ze kunnen bijna hetzelfde doen als tegen Liverpool. Ze hebben Kudus niet, maar wel Antony. Die kun je aan de zijkant zetten. Ik denk dat Traoré hier nog niet klaar voor is. In de eerste momenten tegen VVV had hij twee ongelooflijke missers. In een Champions League-wedstrijd moet direct alles raak zijn. Het is de ultieme wissel, maar ik zou er niet mee starten."Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Traoré slagen bij Ajax?

Ja
65%
Nee
35%
(1746 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws