Makkelie krijgt topaffiche in de Champions League, ook Kuipers komt in actie

Makkelie krijgt topaffiche in de Champions League, ook Kuipers komt in actie

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 10:15ma 26-10-2020 om 10:15

Danny Makkelie fluit woensdagavond de Champions League-kraker tussen Juventus en Barcelona. Dat laat de KNVB weten. De twee topploegen wonnen hun eerste duel in groep G en gaan dus onder leiding van de Nederlandse arbiter strijden om de koppositie in de groep.

Makkelie, die afgelopen zaterdag nog de leiding had bij VVV – Ajax (0-13) en VAR was bij het veelbesproken duel tussen Vitesse en PSV (2-1), reist woensdag af naar Turijn om daar een fraai affiche in goede banen te leiden. Het Barcelona van Ronald Koeman speelt tegen Juventus en samen met assistent-scheidsrechters Mario Diks en Hessel Steegstra en vierde official Allard Lindhout zal Makkelie daar actief zijn. Kevin Blom en Rob Dieperink zijn VAR.

Ook Björn Kuipers is woensdag aanstaande actief in het miljardenbal. De arbiter uit Oldenzaal is aangesteld bij het duel tussen Zenit en Borussia Dortmund. Die twee teams verloren hun eerste wedstrijd in groep F. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra zijn de vaste assistenten van Kuipers, terwijl Serdar Gözübüyük de vierde official zal zijn. Ook Kuipers heeft ondersteuning van landgenoten achter het VAR-scherm, te weten Pol van Boekel en Dennis Higler.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws