''Corona-loterij' bij PSV: selectie voor Cyprus-reis samengesteld na sneltests'

''Corona-loterij' bij PSV: selectie voor Cyprus-reis samengesteld na sneltests'

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 14:19ma 26-10-2020 om 14:19

PSV gaat zijn spelers maandag opnieuw testen op het coronavirus, meldt het Eindhovens Dagblad. De selectie van de Eindhovenaren wordt geteisterd door besmettingen.

Jordan Teze en Eran Zahavi moesten tijdens de interlandperiode in quarantaine, misten de wedstrijden tegen PEC Zwolle en Granada en keerden zondag tegen Vitesse terug op het veld. In de tussentijd waren zes van hun collega's besmet. Trainer Roger Schmidt sprak na het bezoek aan Arnhem al van een 'volledig oncontroleerbare' besmetting in de spelersgroep.

PSV sluit dan ook niet uit dat Denzel Dumfries, Joël Piroe en Timo Baumgartl – hun positieve test kwam zaterdag aan het licht en werd zondag wereldkundig gemaakt – in de tussentijd enkele ploeggenoten besmet hebben. Maandag zal er een sneltest plaatsvinden bij de Eindhovenaren, meldt het ED. Na deze 'corona-loterij' zal bepaald worden welke spelers meereizen naar Cyprus, waar PSV donderdag het Europa League-duel met Omonia Nicosia afwerkt.

Dat de spoeling dun zal zijn, staat echter vast. Schmidt kon zondag tegen Vitesse slechts vijf wissels meenemen: de keepers Lars Unnerstall en Vincent Müller en de veldspelers Nick Viergever, Adrian Fein en Donyell Malen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Europa League PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws