De Koning weer op het trainingsveld: Gat graven, erin gooien, beton erover

De Koning weer op het trainingsveld: "Gat graven, erin gooien, beton erover"

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 15:55ma 26-10-2020 om 15:55

Hans de Koning is maandag begonnen aan een nieuwe werkweek, na een rampzalig weekend. De trainer van VVV-Venlo wil zo snel mogelijk afrekenen met de historische 0-13 nederlaag tegen Ajax.

Na de wedstrijd verklaarde De Koning al dat hij zijn spelers weer 'bij elkaar wilde rapen'. Maandag heeft hij tien minuten met zijn spelers gezeten. "Als je alle goals en kansen wil analyseren, heeft helemaal geen nut meer. We weten precies hoe het zit", aldus de VVV-trainer in gesprek met FOX Sports. "Gat graven, erin gooien, beton erover... En dan zal deze wedstrijd over een jaar of tien weer boven komen."

Dinsdag staat de bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch alweer op het programma. De Koning heeft zijn spelers dan ook niet al te zwaar belast. "Wij hebben gezegd: tot hier en niet verder. We hebben ook gezegd: zorg dat je je ei kwijt kunt, laat het even bezinken bij jezelf", klinkt het. "De goede dingen benadrukken, weer aan voetballen denken: dat is de insteek geweest. Na de eerste wedstrijd kreeg ik van iedereen appies: je staat bovenaan. Nou, je staat op een gegeven moment waar je op het eind van de rit waar je wil staan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat VVV zich handhaven dit seizoen?

Ja, direct
53%
Ja, via de play-offs
17%
Nee, ze degraderen via de play-offs
13%
Nee, ze degraderen direct
17%
(474 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws