Ik hoopte vorig jaar al tegen Ajax te spelen. Het is speciaal voor me

"Ik hoopte vorig jaar al tegen Ajax te spelen. Het is speciaal voor me"

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 16:43ma 26-10-2020 om 16:43

Hans Hateboer voorspelt een lastige wedstrijd voor Ajax tegen Atalanta Bergamo. Velen zijn ervan overtuigd dat de Amsterdammers de favoriet zijn in Bergamo, maar Hateboer ziet dat anders. 

"Sommigen zeggen dat Ajax makkelijk gaat winnen in Bergamo, maar het zal lastig worden. Er staan twee sterke teams op het veld. Ze weten dat het lastig gaat worden", zegt Hateboer maandag op de persconferentie.

Hateboer hoopte Ajax vorig jaar al te treffen. De ploeg van Erik ten Hag legde het in de laatste wedstrijd in de groepsfase af tegen Valencia, dat Atalanta trof in de achtste finale. Anders zou Ajax daar staan. "Ik hoopte vorig jaar al tegen Ajax te spelen. Het is speciaal voor me, omdat ik veel tegen Ajax gespeeld heb (als speler van FC Groningen, red.). Maar als je vertrekt uit Nederland en in de Champions League speelt, is het totaal anders."

De verwachtigen rond Atalanta zijn hooggespannen. De club werd vorig jaar in de kwartfinale op het nippertje uitgeschakeld door Paris Saint-Germain. "We hebben nog steeds hetzelfde team als vorig jaar, plus een paar nieuwe spelers. We hebben stappen gezet, maar onze stijl is niet echt veranderd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ajax winnen?

Ja
70%
Nee
30%
(1383 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws