Ten Hag onder de indruk van Atalanta-aanwinst Lammers: 'Complimenten aan de club'

Ten Hag onder de indruk van Atalanta-aanwinst Lammers: 'Complimenten aan de club'

26-10-2020 19:23 Laatste update: 20:02
67

Erik ten Hag is onder de indruk van de prestaties van Hans Hateboer en Marten de Roon bij Atalanta Bergamo. De Ajax-trainer is daarnaast gecharmeerd van Sam Lammers, die PSV afgelopen transferperiode verliet om aan de slag te gaan bij de Italiaanse club. en

Ten Hag geeft aan dat Hateboer en De Roon een uitstekende ontwikkeling hebben doorgemaakt sinds ze bij Atalanta spelen. "Duidelijk, ze hebben zich via Atalanta bij Oranje gespeeld", vertelt de Ajax-trainer op de persconferentie voor de Champions League-wedstrijd. "Ze hebben een uitstekende ontwikkeling doorgemaakt. Hateboer en De Roon zijn fantastische teamspelers en hebben een uitstekende mentaliteit. Ze doen het heel knap."

Lammers kreeg afgelopen weekend de kans van Atalanta-coach Gian Piero Gasperini en mocht het tegen Sampdoria voor het eerst in de basis proberen. Ten Hag is onder de indruk. "Ik vind Lammers een hele slimme voetballer, hij is een goed aanspeelpunt. Hij is er nog maar kort, de De Roon en Hateboer zijn al meegegroeid. Complimenten aan de club en de trainer", aldus Ten Hag.

De wedstrijd tussen Atalanta en Ajax begint dinsdagavond om 21.00 uur.