Basisdebuut voor Veltman in Premier League mondt uit in teleurstelling

26-10-2020 21:11
21

Joël Veltman heeft maandagavond zijn basisdebuut gemaakt voor Brighton & Hove Albion, maar kijkt daar niet met een goed gevoel op terug. Zijn club speelde tegen West Bromwich Albion en verspeelde in de slotfase de overwinning: 1-1.

Veltman startte voorheen telkens op de bank, maar kreeg van manager Graham Potter tegen West Brom een kans vanaf het begin. Brighton kwam voor de rust op voorsprong tegen West Brom, maar had daar wel hulp van Jake Livermore bij nodig. Na gepruts in de verdediging was hij degene die de bal als laatste raakte: 1-0.

Die treffer leek genoeg voor de overwinning, maar in de slotfase trok West Brom de stand gelijk. Karlan Ahearne-Grant schoot na 83 minuten van dichtbij hard binnen. Daar bleef het bij in het American Express Community Stadium.

Brighton en West Brom schieten met het punt weinig op. Brighton staat zestiende en West Brom een plek lager.