Klaiber: 'Ik ga niet opscheppen, maar wil dat Ajax-fans van mij gaan genieten'

Klaiber: 'Ik ga niet opscheppen, maar wil dat Ajax-fans van mij gaan genieten'

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 08:56di 27-10-2020 om 08:56

Sean Klaiber maakte zaterdag zijn basisdebuut voor Ajax en stond op het veld tijdens de historische 0-13 overwinning op VVV-Venlo. De 26-jarige rechtsback beseft dat hij daarmee meteen de geschiedenisboeken van de Amsterdamse club ingaat.

"Het staat er dan gewoon: Klaiber. Dat kan ik aan mijn kleine laten zien. En aan mijn kleinkinderen, als het record dan nog staat! En dit alles bij mijn eerste basisplaats. Dat is extra genieten voor mij", zegt Klaiber tegen Ajax Life

De vleugelverdediger is vastberaden om te slagen in de Johan Cruijff Arena. "Ik ben een gedreven persoon en roep ook gewoon om de bal. Ik schreeuw net zo goed. Ik wil ook assists geven en scoren, mijn aandeel hebben en mezelf bewijzen. Ik ben voetballer en wil bewijzen wat ik kan. Dat zal ik altijd blijven doen."

Tijdens zijn basisdebuut maakte Klaiber een prima indruk. "Ik ga niet over mezelf opscheppen, maar ik weet wat mijn kwaliteiten zijn en in zo'n team gaat het ook gewoon vanzelf. Voetballend heerst er zo'n drive, daar ga je gewoon in mee", stelt Klaiber, die zich spoedig aan de fans hoopt te kunnen presenteren. "Ik wil dat het publiek van mij gaat genieten. En wederzijds."

De achterban was desondanks sceptisch over zijn komst, gezien zijn uitspraken in het verleden. "Ik heb vroeger bij Ajax in de jeugd gespeeld, dus ik heb geen hekel aan Ajax of zo. Dat heb ik ook nooit gezegd. Ik ken de sentimenten inderdaad en dit is wat er vroeger speelde rond wedstrijden. Maar dat is verleden tijd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Klaiber de critici de mond snoeren bij Ajax?

Ja
58%
Nee
42%
(3017 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws