Ten Hag ziet keiharde charge: We zijn geen pussies, maar mannen

Ten Hag ziet keiharde charge: "We zijn geen pussies, maar mannen"

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 23:53di 27-10-2020 om 23:53

Laatste update: woensdag 28 oktober 2020 om 00:02wo 28-10-2020 om 00:02

Erik ten Hag kan niet leven met een punt bij Atalanta Bergamo. Hij heeft de spelers van Ajax verweten dat ze de wedstrijd niet in het slot hebben gegooid. Ajax verspeelde een 0-2 voorsprong.

"We hebben één punt uit twee wedstrijden, maar hadden er meer moeten hebben. We hadden onszelf meer moeten belonen. Het is duidelijk dat we gevochten en gestreden hebben. Als je op 0-2 komt, moet je het slimmer uitspelen", zegt Ten Hag tegen Ajax TV.

"We doen onszelf tekort. Niemand komt je iets brengen in de Champions League. We hebben het nagelaten, ondanks veel goede dingen die ik heb gezien. Daar kunnen we zeker mee verder. We zitten in de race, maar hadden er veel beter voor kunnen staan. Dat is geweest, we moeten leren van onze fouten. Dat heb ik de ploeg net wel verweten, dat we boos moeten zijn als we met 0-2 voor staan."

Ten Hag maakt geen probleem van de harde charge op Antony in de blessuretijd. "Ik heb wel meer zware overtredingen gezien. Dat is het hoogste niveau. We zijn geen pussies, maar mannen. Dan moet je strijden en uiteindelijk bepaalt de scheidsrechter de grens. De grens was te ver opgerekt, dan moet je daar als omgaan als ploeg."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Had Ajax moeten winnen?

Ja
75%
Nee
25%
(1666 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws