'Feyenoord moet hopen na tevergeefse poging van Roma voor Berghuis op D-Day'

'Feyenoord moet hopen na tevergeefse poging van Roma voor Berghuis op D-Day'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 07:20wo 28-10-2020 om 07:20

Laatste update: woensdag 28 oktober 2020 om 07:30wo 28-10-2020 om 07:30

AS Roma was de voorbije transferperiode concreet in de markt voor Steven Berghuis. Het is de vraag of de Romeinen in januari een nieuwe poging wagen voor de 28-jarige aanvoerder van Feyenoord, meldt Voetbal International.

Berghuis is door een clausule voor acht miljoen euro op te halen in De Kuip. Roma wilde dat bedrag voor hem op tafel leggen en de aanvaller zag een overstap naar Stadio Olimpico zitten. Uiteindelijk ketste de deal echter af, omdat de Serie A-topclub zelf geen speler wist te verkopen en daardoor met de financiën in de knoei kwam.

Afgelopen weekeinde maakte de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano al gewag van de pogingen van Roma om Berghuis op Deadline Day – 5 oktober - binnen te halen. Ook hij speculeerde al over een nieuw bod van de Giallorossi in de winter.

'Het is voor Feyenoord te hopen dat Berghuis snel zijn vorm weer vindt en dat AS Roma zijn interesse niet doorzet tijdens de komende transferwindow, want de Oranje-international is – mits in goeden doen – nog altijd cruciaal voor Feyenoord', voegt VI daaraan toe.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Roma een mooie club zijn voor Berghuis?

Ja
65%
Nee
35%
(2990 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws