Teneergeslagen Ajacieden: 'Dit voelt als een nederlaag, dat is toch niet raar?'

Teneergeslagen Ajacieden: 'Dit voelt als een nederlaag, dat is toch niet raar?'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 10:16wo 28-10-2020 om 10:16

In het kamp van Ajax overheerste dinsdagavond de teleurstelling. De Amsterdammers speelden met 2-2 gelijk bij Atalanta Bergamo nadat ze een 2-0 voorsprong weggaven en dat zit Davy Klaassen niet helemaal lekker.

De middenvelder van Ajax maakt na de wedstrijd duidelijk dat zijn ploeggenoten en hij niet blij zijn met het resultaat. "De teleurstelling overheerst hier", zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "In het begin hadden we het wat moeilijk, maar daarna zitten we goed in de wedstrijd. Ik denk dat we gewoon de 3-0 moeten maken. Dit voelt nu als een nederlaag, dat is toch niet zo raar?"

Als verdediger Perr Schuurs vlak na rust had toegeslagen had Ajax er een stuk beter voorgestaan. "Als we die maken is het 3-0 en dan is het wel klaar", weet ook Klaassen. "De teleurstelling is dus logisch als je met 2-0 voor hebt gestaan. Dat we het niet mogen weggeven, is duidelijk. Je moet scherp blijven want het komt niet vanzelf. Dat hebben we ook gezien."

Door het resultaat in Bergamo is Ajax de nummer drie in groep D van de Champions League. Liverpool lijkt met zes punten al buiten bereik, terwijl Atalanta ook drie punten voor staat. "Er is nog niets verloren en we krijgen Atalanta nog thuis", weet Klaassen, die volgende week met zijn team tegenover FC Midtjylland staat. "Maar we hadden er na deze wedstrijd beter voor moeten staan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws