Blessure-update Feyenoord: Advocaat geeft vervanger Senesi prijs

Blessure-update Feyenoord: Advocaat geeft vervanger Senesi prijs

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 14:44wo 28-10-2020 om 14:44

Laatste update: woensdag 28 oktober 2020 om 16:53wo 28-10-2020 om 16:53

Dick Advocaat heeft in aanloop naar het Europa League-duel met Wolfsberger AC een blessure-update gegeven over Nicolai Jörgensen en João Teixeira. De Feyenoord-trainer geeft daarnaast aan dat Eric Botteghin de geschorste Marcos Senesi vervangt donderdag.

Jörgensen viel tegen RKC Waalwijk afgelopen weekend in, maar moest het veld vlak na zijn doelpunt weer verlaten. De Deen heeft nog steeds last van zijn lies. Advocaat durft niet precies te zeggen hoe lang de aanvaller uit de roulatie is. "Het is moeilijk te zeggen", geeft de oefenmeester aan op de persconferentie voor het Europa League-treffen. "Twee, drie weken. Dat valt op zich nog mee. Teixeira tien dagen, dat valt ook mee. We hebben morgen negentien spelers, de selectie is groot genoeg."

Naast Jörgensen en Teixeira moet Feyenoord ook Senesi missen. Hij pakte tegen Dinamo Zagreb een rode kaart. Advocaat geeft aan dat Botteghin de plek van Senesi overneemt tegen Wolfsberger. "Die heeft zes of zeven wedstrijden niet gespeeld. Hoe dat uitpakt, weet je niet", aldus Advocaat. "Dat is een groot probleem. Dat er geen wedstrijden zijn om die jongens fit te krijgen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws