Ronaldo laat teleurstelling blijken na positieve test: 'PCR IS BULLSHIT'

Ronaldo laat teleurstelling blijken na positieve test: 'PCR IS BULLSHIT'

28-10-2020 15:40 Laatste update: 15:56
189

Cristiano Ronaldo is allesbehalve blij dat hij de Champions League-wedstrijd van Juventus tegen FC Barcelona aan zich voorbij moet laten gaan. De Portugees testte voor de tweede keer positief op het coronavirus, maar lijkt hier niet helemaal van overtuigd.

Ronaldo laat in een post op zijn Instagram-pagina zijn onvrede blijken over zijn positieve test. De aanvaller voelt zich prima en is asymptomatisch. 'Ik voel me goed en gezond', laat Ronaldo weten bij de foto op zijn pagina. Zijn reactie daaronder is echter veelzeggend: 'PCR IS BULLSHIT', laat hij zich ontvallen. Bij de test wordt er gekeken naar keel- en neusslijm in een laboratorium, om op die manier vast te stellen of het coronavirus nog aanwezig is in het lichaam.

Wedden

Meer odds

Het is nog niet bekend wanneer Ronaldo weer beschikbaar is voor Juventus. Zonder de sterspeler werden er punten verloren tegen Crotone (1-1) en Hellas Verona (1-1). De eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League werd wel gewonnen van Dinamo Kiev (2-0). Ronaldo zit al vanaf het einde van de afgelopen interlandperiode in thuisquarantaine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felling good and healthy! 🤷ðŸÂ½‍♂ï¸Â😉 Forza Juve! 💪ðŸÂ½ #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Update: Ronaldo heeft zijn 'PCR IS BULLSHIT'-uitspraak inmiddels verwijderd.