Berghuis eerlijk na AS Roma-interesse: 'Niet concreet over na hoeven denken'

Berghuis eerlijk na AS Roma-interesse: 'Niet concreet over na hoeven denken'

28-10-2020 17:01 Laatste update: 17:03
23

Steven Berghuis geeft toe dat AS Roma en Feyenoord kort contact hebben gehad over een mogelijke transfer van de aanvoerder. Uiteindelijk werd de Serie A-club niet concreet, dus Berghuis laat de interesse verder voor wat het is.

"Daar weet ik wel iets van", vertelt Berghuis eerlijk over de interesse van Roma voor de camera van RTL. Tot een transfer kwam hij niet. "Ik sta nu nog hier, dat is uiteindelijk niet doorgegaan. Het was geen concrete interesse, maar er werd wel over gesproken. Uiteindelijk is daar niets uitgekomen. Het speelde al wat langer, in de vorige transferperiodes is daar ook wel eens over gesproken tussen de clubs en mijn zaakwaarnemers. Ik heb er niet over na hoeven denken, maar het klopte wel."

Wedden

Meer odds

Of hij geïnteresseerd is om de overstap naar Rome te maken, laat Berghuis in het midden. Hij richt zich vooralsnog volledig op Feyenoord. "Ik weet niet of ik daar nu iets over wil zeggen. Ik heb er nog niet concreet over hoeven nadenken. Als dat zover is zal ik dat ongetwijfeld gaan doen, maar daar ligt mijn focus nu niet", sluit hij af.