Klopp laat Van den Berg ook na blessuregolf links liggen: 'Die gaan meetrainen'

Klopp laat Van den Berg ook na blessuregolf links liggen: 'Die gaan meetrainen'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 17:35wo 28-10-2020 om 17:35

Ook na de vele blessures waar Liverpool mee te kampen heeft komt Sepp van den Berg nog niet in aanmerking om centraal achterin te mogen gaan spelen. Dinsdagavond viel Fabinho, die al de vervanger was van Virgil van Dijk, ook al geblesseerd uit.

De Nederlander gaat binnenkort onder het mes en Fabinho verving hem de laatste wedstrijden met verve, maar de Braziliaan moest dinsdag vervangen worden met hamstringklachten in het Champions League-treffen met FC Midtjylland. Omdat ook Joël Matip al geblesseerd is heeft trainer Jürgen Klopp met Joe Gomez nog maar één volwaardige centrale verdediger over.

Rhys Williams, een jeugdspeler, viel tegen Ajax al in en speelde ook tegen Midtjylland als vervanger van Fabinho. Van hem moet echter niet verwacht worden dat hij drie wedstrijden per week kan spelen en dus haalt Klopp namen aan van spelers die ook centraal achterin kunnen spelen. Sepp van den Berg, die in de zomer van 2019 van PEC Zwolle naar Liverpool ging, zit daar niet bij.

Na afloop van de wedstrijd liet Klopp op de persconferentie weten dat hij wel een aantal ideeën heeft. "We hebben Nat Phillips en ook Billy Koumetio zal gaan meetrainen. Rhys Williams heeft het vandaag heel goed gedaan en was erg veeleisend, maar jullie gaan in de vier dagen tussen nu en de wedstrijd tegen West Ham veel over hem schrijven. Daar zal hij mee moeten omgaan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws