'PSV wil zich aan de regels houden en gaat gewoon spelen, Zahavi is woest'

'PSV wil zich aan de regels houden en gaat gewoon spelen, Zahavi is woest'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 19:09wo 28-10-2020 om 19:09

PSV heeft niet overwogen om donderdagavond niet in actie te komen in de Europa League. Eran Zahavi en Jordan Teze mochten van de Cypriotische autoriteiten het land niet in, maar de Eindhovenaren gaan toch spelen.

PSV heeft contact gehad met de UEFA en zij adviseren de Eindhovenaren om geen risico te nemen en dus gewoon te spelen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De club zelf wil ook 'gewoon' aantreden tegen Omonia Nicosia en de geldende spelregels aanhouden. Die schrijven voor dat een team met dertien veldspelers en een keeper gewoon moet spelen.

Ondertussen is Eran Zahavi, de Israelische spits van PSV, woest over de gang van zaken. Hij werd een aantal minuten voor vertrek uit het vliegtuig geplukt en in een Story op Instagram laat hij weten wat hij van de situatie vindt. 'Coronatesten en regels in het voetbal zijn f*cking bullshit', luidt het statement van Zahavi, die samen met Teze in Eindhoven achter moest blijven.

Omonia Nicosia en PSV staan donderdagavond vanaf 21.00 uur tegenover elkaar in het GSP Stadium in de Cypriotische hoofdstad. De Eindhovenaren gaan nog proberen om de twee afwezigen donderdag op een vlucht te krijgen, maar of dit lukt valt te betwijfelen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws