Loting voor tweede ronde bekertoernooi door KNVB tot nader order uitgesteld

Loting voor tweede ronde bekertoernooi door KNVB tot nader order uitgesteld

29-10-2020 15:44 Laatste update: 16:43
25

De KNVB heeft de loting voor de tweede ronde van de KNVB Beker tot nader order uitgesteld. De Nederlandse voetbalbond heeft nog geen nieuwe datum aangewezen waarop de loting verricht wordt. 

Dat maakt de voetbalbond donderdagmiddag bekend op de website. De loting, die door FOX Sports uitgezonden zou worden in het programma De Eretribune, stond gepland voor zaterdag 31 oktober, maar door die datum kan een streep. Wanneer de loting voor de tweede ronde wél plaats gaat vinden is nog niet bekend. Zodra de nieuwe datum bekend is, communiceert de KNVB dit via de officiële kanalen.

Omdat het voetbal in de amateurwereld momenteel stilligt en het vanwege de coronamaatregelen onzeker is wanneer het weer wordt hervat, weten de amateurclubs die zich hebben geplaatst voor de eerste ronde van de KNVB Beker nog niet of ze aan het verdere verloop van het toernooi kunnen deelnemen.

Eerder schoof de KNVB alle duels in de eerste ronde van de KNVB Beker waar amateurclubs aan deelnemen op van eind oktober naar dinsdag 1 en woensdag 2 december.