Feyenoord-tegenstander in crisis: Het is echt alarm, alarm, alarm hier

Feyenoord-tegenstander in crisis: "Het is echt alarm, alarm, alarm hier"

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 16:17do 29-10-2020 om 16:17

Feyenoord treft donderdagavond met Wolfsberger AC een club in crisis. Volgens de in Oostenrijk woonachtige Frenk Schinkels, oud-speler van Feyenoord, is het chaos bij de ploeg die vorige week nog CSKA Moskou knap op een gelijkspel hield.

"Het loopt niet. Ze hebben vier keer verloren in de competitie en een keer gewonnen. Ze staan tiende en de nummer twaalf gaat eruit", zegt Schinkels in de Voetbal International-podcast 'Dick Voormekaar'. "Het is opeens een heel verkeerde wereld hier. Het is echt alarm, alarm, alarm hier. De president is afgelopen zaterdag het veld opgestormd en de scheidsrechter en de tegenstander verrot gescholden omdat ze laat in de wedstrijd verloren door een penalty. Je merkt de nervositeit hier."

Feyenoord trapt om 18.55 uur in De Kuip af tegen Wolfsberger. De Rotterdammers moeten volgens Schinkels oppassen voor één man: Michael Liendl. "Ze spelen op hem. Het is qua situatie te vergelijken met Lionel Messi, die loopt ook te wandelen als Barcelona de bal verliest. Die kan niet omschakelen, pressen of druk zetten. Dat is Liendl ook", aldus Schinkels.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws