Feyenoord dacht na over spits: 'Maar uiteindelijk hebben we nee gezegd'

Feyenoord dacht na over spits: 'Maar uiteindelijk hebben we nee gezegd'

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 20:05do 29-10-2020 om 20:05

Frank Arnesen ziet geen reden om zijn excuses aan te bieden aan Feyenoord-trainer Dick Advocaat. Laatstgenoemde had dolgraag nog een spits willen halen, maar kreeg geen medewerking van zijn technisch directeur.

Nicolai Jörgensen en Robert Bozeník zijn inmiddels geblesseerd, waardoor Advocaat flink moet puzzelen. Arnesen bekijkt het rooskleurig. "We hebben twee hele goede spits in O21: Dylan Vente en Naoufal Bannis en Bannis zit erbij vandaag (tegen Wolfsberger AC, red.). Dat is pech, dat is voetbal. Maar excuses? Nee", zegt Arnesen in gesprek met RTL7.

Er is wel gesproken over een spits. "We hebben het erover gehad, maar uiteindelijk nee gezegd. We hebben net zoveel spelers als vorig seizoen en ik vond het vorig seizoen niet zo slecht. Wouter Burger is naar Sparta gegaan en Wehrmann is terug bij O21, dus we hebben precies hetzelfde aantal. Soms zit het even tegen."

"Feyenoord is een grote club. Wij weten ook dat we beperkingen hebben, maar we hebben er met z'n allen alles aan gedaan. Ik vind dat we een goede selectie hebben. We hebben spelers die weg hadden kunnen gaan behouden. Die zijn daar allemaal heel blij. Daarnaast hebben we een aantal spelers binnen kunnen halen. Nee, we zijn geen Ajax. Maar ik zie dit niet als een minpunt. Het is zoals het is. En nogmaals: ik vind dat we een goede selectie hebben."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Had Feyenoord nog een spits moeten halen?

Ja
0%
Nee
0%
(0 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws