Perez analyseert Feyenoord-duel: Holy shit! Hoe kun je hier intrappen?

Perez analyseert Feyenoord-duel: "Holy shit! Hoe kun je hier intrappen?"

Gepubliceerd: donderdag 29 oktober 2020 om 20:03do 29-10-2020 om 20:03

Kenneth Perez heeft de openingsfase van Feyenoord-Wolfsberger AC hoofdschuddend bekeken. De Oostenrijkers stonden na twaalf minuten al met 0-2 voor, nadat ze twee penalty's hadden gekregen van de Servische arbiter Srdjan Jovanovic.

Christopher Wernitznig ging eerst neer in duel met Eric Botteghin en deed hetzelfde toen hij in de buurt van Bart Nieuwkoop stond: Jovanovic wees twee keer naar de stip, Michael Liendl sloeg twee keer toe. "Ze zijn wel tiende van de twaalf in Oostenrijk. Maar qua toneelspelen in Europa staan ze op één", aldus Perez tijdens de rustanalyse op FOX Sports. "Holy shit! Hoe kun je hier intrappen? Kijk even hoe hij valt, alsjeblieft zeg!"

Dat het eerste moment met een penalty bestraft werd, begreep de Deen nog. In de tweede situatie kon de FOX-ploeg echter, ook na uitvoerig opnieuw bekijken van de beelden, geen overtreding ontdekken. "Wij kunnen écht niet zien waar hij (Nieuwkoop, red.) hem eventueel zou raken. Als hij hem raakt, zou het erbuiten zijn. Schandalig van de scheidsrechter, echt schandalig."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws