Berghuis over 'makkelijk gegeven' penalty's: 'Maar we geven hem een keuze'

Berghuis over 'makkelijk gegeven' penalty's: 'Maar we geven hem een keuze'

29-10-2020 21:11 Laatste update: 21:30
96

Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis toonde zich na afloop van het Europa League-duel met Wolfsberger AC opvallend mild. De Rotterdammers kregen drie penalty's tegen en verloren uiteindelijk met 1-4, maar Berghuis wilde de schuld niet op arbiter Srdjan Jovanovic afschuiven.

De linkspoot vond dat Feyenoord ook naar zichzelf moest kijken. "Naar mijn mening werden ze iets te makkelijk gegeven. Maar bij die eerste twee geven we hem wel een aanleiding: hij heeft de keuze, zeg maar. Dat doen we zelf wel fout", aldus Berghuis voor de microfoon van RTL7. "Het heeft dus zeker niet aan hem gelegen."

Wedden

Meer odds

Het experiment met het 4-4-2 systeem pakte niet goed uit voor Feyenoord, zag ook Berghuis. "Het was de eerste keer dat we zo hebben gespeeld, we hadden toch wel moeite om elkaar te vinden, het was moeizaam. Wat voor gevoel ik aan deze wedstrijd over heb gehouden? Heel erg slecht natuurlijk. Je verliest thuis met 1-4 van Wolfsberger, dat is gewoon pijnlijk. Niet waar we willen zijn met deze club, maar wel de realiteit."