'Ongelooflijk moment' voor Dest: Ik dacht: wow, dat is Lionel Messi naast mij!

'Ongelooflijk moment' voor Dest: "Ik dacht: wow, dat is Lionel Messi naast mij!"

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 11:40vr 30-10-2020 om 11:40

Een droom van Sergiño Dest is in vervulling gegaan: door zijn transfer naar FC Barcelona speelt hij nu samen met Lionel Messi. De eerste ontmoeting met de Argentijn zal de oud-Ajacied nooit meer vergeten.

Dest is groot fan van Messi, die hij sinds september zijn ploeggenoot mag noemen. Hij was 'star-struck' toen hij de Barça-vedette voor het eerst in levende lijve zag. "Het was een ongelooflijk moment", vertelt Dest aan CBS Sports. "De eerste keer dat ik hem zag, was in de gym. Ik kwam binnen, keek naar rechts en zag hem. Ik dacht: wow, dat is Lionel Messi naast mij!"

"Het is een speciaal gevoel", vervolgt de negentienjarige vleugelverdediger. "Met hem samenspelen, een bal naar hem passen of de bal van hem krijgen... Het is heel bijzonder om aan de zijde van de beste speler ter wereld te spelen."

Dest kon ook naar Bayern München, maar Barça kreeg de voorkeur. "Dit is de grootste club ter wereld, mijn droomclub. Hier heb ik opties om te spelen, onder een Nederlandse trainer. Ik kende hem al, omdat hij me bij het Nederlands elftal wilde. Ik heb er een heel goed gevoel bij. Dit wordt een perfecte ervaring voor mij."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws