Fikse tegenvaller voor Vitesse: Arnhemmers moeten Tannane opnieuw missen

Fikse tegenvaller voor Vitesse: Arnhemmers moeten Tannane opnieuw missen

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 12:04vr 30-10-2020 om 12:04

Laatste update: vrijdag 30 oktober 2020 om 12:14vr 30-10-2020 om 12:14

Oussame Tannane is terug van een schorsing, maar moet het duel met Willem II van aankomende zaterdag toch aan zich voorbij laten gaan. De aanvallende middenvelder is positief getest op corona. 

Tannane miste het gewonnen duel van afgelopen weekend met PSV (2-1) na zijn veelbesproken rode kaart die hij kreeg in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. De Telegraaf en Omroep Gelderland melden dat Tannane nu ook de wedstrijd tegen Willem II moet missen vanwege een positieve coronatest. Tannane is bij Vitesse het veertiende coronageval in de A-selectie van Vitesse (acht stafleden en zes spelers).

Trainer Thomas Letsch, die zelf ook geveld werd door corona, moest eerder al Hilary Gong, Jacob Rasmussen, Danilo Doekhi, Thomas Bruns en Million Manhoef missen door het virus. Nu moet de Duitse trainer het dus doen zonder zijn spelmaker.

Tannane begon geweldig aan het seizoen en viel op vanwege zijn goede spel en betrokkenheid bij doelpunten van Vitesse. Vitesse, dat in punten gelijk staat met koploper Ajax, neemt het zaterdagavond in Tilburg op tegen Willem II. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws