PSV boos op KNVB: 'Is het overdreven wat we vragen? Ik denk het niet?'

PSV boos op KNVB: 'Is het overdreven wat we vragen? Ik denk het niet?'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 15:48vr 30-10-2020 om 15:48

PSV is bepaald niet blij met de KNVB. De Eindhovenaren dienden bij de bond een verzoek in om het Eredivisie-duel met ADO Den Haag van zondag te verplaatsen naar 27 december, maar kreeg nul op het rekest.

Algemeen directeur Toon Gerbrands snapt niets van de gebrekkige medewerking vanuit Zeist. "We hadden gisteren op Cyprus maar één wissel. Als de Europese belangen hoog zijn, mag je een verzoek indienen. We moeten volgende week naar Griekenland, dus we hebben voor ADO gekeken een andere datum. December is nog vrij. De KNVB wees dat af, terwijl er afspraken over zijn gemaakt. Onbegrijpelijk", zegt hij tegen de NOS.

Binnen de selectie van trainer Roger Schmidt zijn liefst negen spelers besmet met het coronavirus. Bovendien heeft PSV een bomvolle agenda. "De KNVB zei dat we het verzoek in augustus hadden moeten indienen", vertelt Gerbrands. "Tja, iedereen ziet wat er nu aan de hand is. Ze beheersen bij de KNVB de regels goed, maar denken niet met ons en het betaalde voetbal mee. Is het overdreven wat we vragen? Ik denk het niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws