Schmidt durft niets te zeggen over PSV-opstelling: 'Erger kan het niet worden'

Schmidt durft niets te zeggen over PSV-opstelling: 'Erger kan het niet worden'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 21:29vr 30-10-2020 om 21:29

Roger Schmidt durft nog niet te zeggen welke elf namen hij zondag tegen ADO Den Haag op het veld gaat zetten. De oefenmeester van PSV durft geen uitspraken meer te doen, na de coronaplaag van de afgelopen weken.

"Pas zondagmorgen beslis ik", vertelt Schmidt op de persconferentie voor de wedstrijd, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "De spelers die positief getest zijn, zijn er uiteraard niet bij. Tot nu toe is er de afgelopen weken in aanloop naar een wedstrijd steeds weer nieuwe informatie over de gezondheid van onze spelers gekomen. Ze worden zelfs uit het vliegtuig gehaald tegenwoordig. Erger kan het niet worden."

Bij PSV had men erop gehoopt dat de wedstrijd tegen ADO uitgesteld had kunnen worden. "Uitstel van het duel tot in december was voor ons niet slecht geweest", geeft Schmidt aan. "Eerlijk is eerlijk, we spelen met een heel kleine ploeg en een paar spelers die nog niet altijd negentig minuten kunnen maken. Wij willen graag internationaal spelen en er zijn belangrijke Europese punten te verdienen."

Toch wil Schmidt zich niet achter dit feit verschuilen. "We beklagen ons zeker niet, maar het was mooi geweest als we in deze situatie waren geholpen. Dat gebeurt nu niet, maar desondanks hebben wij een groep die kan winnen van ADO", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws