Lyon-coach Garcia waarschuwt Koeman na Memphis-interesse: 'Dan tackle ik hem'

Lyon-coach Garcia waarschuwt Koeman na Memphis-interesse: 'Dan tackle ik hem'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 23:40vr 30-10-2020 om 23:40

Ronald Koeman maakte er de afgelopen transferperiode geen geheim van dat hij Memphis Depay graag naar Camp Nou wilde halen. Olympique Lyon-trainer Rudi Garcia geeft op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen OSC Lille van aanstaande zondag aan dat hij Koeman 'gaat tackelen' wanneer de tijd daar is.

Uiteraard deed de Lyon-coach dat met een vette knipoog. "Help me eraan herinneren dat ik Koeman tackle wanneer de tijd rijp is", vertelt Garcia, geciteerd door beIN SPORTS. "Het is nu nog niet het juiste moment, maar wanneer dat moment er is, doe ik het. Dan zien we wel wat er gaat gebeuren."

Memphis bereikte afgelopen transferperiode een persoonlijk akkoord met Barcelona, maar de Spaanse grootmacht kreeg de transfer vanwege financiële redenen niet rond. Verwacht wordt dat de club in januari een nieuwe poging gaat wagen om Memphis los te weken bij Lyon. "We moeten wachten en kijken hoe het gaat lopen", vervolgt Garcia. "Het is niet zeker dat hij gaat vertrekken, maar de kans is groot dat er zich spoedig clubs voor hem gaan melden."

Het contract van Memphis bij Lyon loopt na dit seizoen af, waardoor hij in januari benaderd kan worden door geïnteresseerde clubs.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws