Lastige situatie voor PAOK in aanloop naar PSV: trainer vertrekt per direct

Lastige situatie voor PAOK in aanloop naar PSV: trainer vertrekt per direct

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 14:13za 31-10-2020 om 14:13

Een moeilijke situatie voor PAOK Saloniki in aanloop naar het Europa League-duel met PSV van aanstaande donderdag. Trainer Abel Ferreira heeft overeenkomst bereikt met het Braziliaanse Palmeiras en vertrekt per direct bij de Griekse club.

Dat maakt PAOK via officiële kanalen bekend. PSV gaat volgende week donderdag op bezoek bij de club uit Griekenland. Het contract van Ferreira bij PAOK liep nog door tot medio 2022, maar de Griekse club heeft overeenstemming bereikt met Palmeiras over het afkopen van dit contract. De trainer stond eerder al voor de groep bij Braga en Sporting Portugal.

Volgens verschillende berichten in de Griekse media heeft PAOK de vervanger voor Ferreira al binnen. De Uruguayaan Pablo García zit donderdag op de bank bij de Griekse club, waar hij in het verleden zes jaar actief was als speler. García speelde ook voor clubs als Real Madrid en AC Milan.

De wedstrijd tussen PAOK en PSV begint donderdag om 18.55 uur. De Griekse club staat na twee gelijke spelen derde in Groep E, terwijl PSV na de overwinning op Omonia Nicosia de tweede plaats in handen heeft. Granada staat met vier punten bovenaan in de groep.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws