LIVE-discussie: Pierie keert terug in de basis, PEC op zoek naar goals

LIVE-discussie: Pierie keert terug in de basis, PEC op zoek naar goals

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 18:24za 31-10-2020 om 18:24

De goed draaiende machine FC Twente kreeg deze week te maken met de eerste tegenslagen van het seizoen. De ploeg van Ron Jans verloor vorige week in de competitie met 2-1 van FC Utrecht en drie dagen later werden de Tukkers door De Graafschap uit het bekertoernooi geknikkerd. PEC pakte in zijn laatste drie wedstrijden twee puntjes en scoorde slechts één keer. 

Jans kan tegen PEC Zwolle weer beschikken over centrale verdediger Kik Pierie, die zijn plekje achterin direct weer in mag nemen. Voor de rest kiest Jans voor dezelfde namen die ook tegen FC Utrecht aan de aftrap verschenen. Dat betekent dat het gevaarlijke duo voorin, Cerny-Danilo, wederom van de partij zijn. Linksbuiten heeft Jans dus ook weer een plekje voor Queensy Menig, die tegen zijn oude ploeg speelt.

PEC Zwolle trainer John Stegeman heeft in het hart van de verdediging een plekje voor Thomas Lam, die de geblesseerde Bram van Polen vervangt. De Fin krijgt ook direct de aanvoerdersband om. Rico Strieder is op het middenveld de vervanger van de geschorste Mustafa Saymak, die vorige week tegen Willem II een rode kaart kreeg. In de punt van de aanval ontbreekt Tedic, die afwezig is. Stegeman kiest tegen Twente voor Ghoonchannejhad als aanvalsleider. 

De opstellingen: 

FC Twente: Drommel; Ebuehi, Pleguezuelo, Pierie, Oosterwolde; Brama, Roemeratoe, Bosch; Cerny, Danilo, Menig.

PEC Zwolle: Zetterer; Van Wermeskerken, Kersten, Lam, Nakayama; Strieder, Huiberts, Reijnders; Leemans, Ghoochannejhad, Pherai.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws