LIVE-discussie: Kirschbaum terug onder de lat bij VVV, Groningen met dezelfde elf

LIVE-discussie: Kirschbaum terug onder de lat bij VVV, Groningen met dezelfde elf

Gepubliceerd: zaterdag 31 oktober 2020 om 19:15za 31-10-2020 om 19:15

Laatste update: zaterdag 31 oktober 2020 om 19:16za 31-10-2020 om 19:16

FC Groningen won vorige week met 1-3 op bezoek bij Fortuna Sittard. Het elftal van trainer Danny Buijs staat op een verdienstelijke zevende plek en kan bij een overwinning vanavond zelfs, voor even, een plek in de top vijf bemachtigen. VVV-Venlo herpakte zich dinsdagavond uitstekend na de historische nederlaag tegen Ajax van afgelopen weekend. De ploeg van Hans de Koning won in de beker met 4-2 van FC Den Bosch. 

Danny Buijs, die het nog steeds moet doen zonder Arjen Robben, kiest voor dezelfde elf namen als vorige week. Jorgen Stand Larsen begint opnieuw in de punt van de aanval. De Noorse spits maakte vorige week zijn eerste twee doelpunten voor De Trots van het Noorden. Ook linksback Bart van Hintum, die vorige week bij alle Groningse doelpunten betrokken was, verschijnt aan de aftrap.

VVV-trainer Hans de Koning laat een groot gedeelte van zijn elftal, na de 0-13 nederlaag van vorige week tegen Ajax, staan. Christian Kum is geschorst, de Zwitser Roy Gelmi neemt zijn plaats centraal achterin over. Eerste doelman Thorsten Kirschbaum is terug van een blessure, hij neemt weer plaats onder de lat. De geplaagde doelman Delano van Crooy neemt plaats op de bank. 

De opstellingen: 

FC Groningen: Padt; Dankerlui, Dammers, Itakura, Van Hintum; Matusiwa, El Messaoudi, Van Kaam, Joosten; Strand Larsen, Da Cruz.

VVV-Venlo: Kirschbaum; Pachonik, Swinkels, Gelmi, Schäfer; Linthorst, Post, Janssen; Machach, Giakoumakis, Van Crooij. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws