Kramer over 'zwaar onterechte penalty': 'Scheids zegt: mijn waarneming is goed'

Kramer over 'zwaar onterechte penalty': 'Scheids zegt: mijn waarneming is goed'

Gepubliceerd: zondag 1 november 2020 om 20:30zo 01-11-2020 om 20:30

Volgens Michiel Kramer is PSV zondagmiddag door een 'zwaar onterechte penalty' in het zadel geholpen. De Eindhovenaren kwamen hierdoor in de zestiende minuut al op een 1-0 voorsprong tegen ADO Den Haag: uiteindelijk werd het 4-0 voor de gastheren.

Kramer stelde na afloop van de wedstrijd in gesprek met FOX Sports dat ADO zo lang mogelijk de nul wilde houden. Dit ging alleen niet helemaal volgens plan, aangezien de Hagenezen al in de zestiende minuut een goal uit een penalty incasseerde. Deze had volgens Kramer echter nooit gegeven mogen worden. "Zo'n penalty helpt hen natuurlijk in het zadel en ons totaal niet. Ik vond hem zwaar onterecht. We hebben het moment hier zelf op de beelden gezien."

Volgens de spits deelde de VAR de mening van de ADO-spelers. "De VAR zegt vervolgens dat hij (Eran Zahavi, red) niet geraakt wordt. Dan gaat de scheidsrechter kijken en zegt: mijn waarneming was goed. Ik zei daarop: nee, die was helemaal niet goed, want hij (Milan van Ewijk, red) raakte hem niet. Hij valt gewoon. Ondanks dat er dan nog een lange wedstrijd te spelen is, wordt het voor ons dan moeilijker om een resultaat te halen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws