Nieuws van Krabbendam over Ajax-kwartet, Telegraaf laat genuanceerder geluid horen

Nieuws van Krabbendam over Ajax-kwartet, Telegraaf laat genuanceerder geluid horen

02-11-2020 20:53 Laatste update: 21:19
92

Davy Klaassen, Andre Onana, Ryan Gravenberch en aanvoerder Dusan Tadic reizen de selectie van Ajax achterna en melden zich alsnog in Denemarken, meldt Martijn Krabbendam van Voetbal International bij Veronica Inside. Het viertal werd positief getest op het coronavirus en is een vraagteken voor het Champions League-duel met FC Midtjylland.

Volgens De Telegraaf zijn elf spelers van Ajax 1 en Jong Ajax positief getest op het coronavirus. Vermoedelijk gaat het onder meer om Klaassen, Onana, Gravenberch en Tadic. Ajax bevestigde dat echter niet.

Volgens de informatie van Krabbendam reizen ze alsnog naar Denemarken. "Ik heb begrepen dat een aantal spelers dat in eerste instantie niet mee mocht, morgen (dinsdag, red.) toch gaat. Dat zijn niet de minste spelers. Waaronder Klaassen, Tadic, Onana en Gravenberch en Zakaria Labyad. Het lijkt mee te vallen."

Clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf meldt dat Tadic, Onana, Klaassen en Gravenberch nog geen toestemming hebben om naar Denemarken af te reizen. Ajax hoopt wel over het kwartet te kunnen beschikken.

Trainer Erik ten Hag zei op de persconferentie dat hij goede hoop had dat een aantal spelers alsnog af kon reizen naar Denemarken. De besmette spelers zijn maandag opnieuw getest.