Aké: 'Ik word elke dag beter, dat komt echt door de beste trainer ter wereld'

Aké: 'Ik word elke dag beter, dat komt echt door de beste trainer ter wereld'

Gepubliceerd: dinsdag 3 november 2020 om 09:18di 03-11-2020 om 09:18

Nathan Aké merkt dat hij met sprongen vooruit gaat na zijn transfer van Bournemouth naar Manchester City. De 25-jarige verdediger is lyrisch over manager Pep Guardiola.

"Dit is echt een goede én flinke stap omhoog geweest voor mij", wordt Aké geciteerd door het Algemeen Dagblad. "De verwachtingen hier zijn hier echt heel anders dan bij Bournemouth. Hier speel je om trofeeën en titels. Je speelt grote wedstrijden, zoals dinsdagavond tegen Olympiakos. Dat is echt prachtig om mee te maken. Ik zie mezelf ook iedere dag beter worden. Dat komt ook echt door één van de beste trainers in de wereld."

De Oranje-international hoopt dan ook dat Guardiola zijn aflopende contract bij City verlengd. "Hij heeft hier echt geweldig werk geleverd. Guardiola is ook één van de redenen dat ik hier naartoe gekomen ben. Ik heb al gezien hoe hij werkt en hoe hij spelers beter maakt. Hij heeft me al handvatten gegeven om mijn spel te verbeteren en daar is hij op het veld ook echt mee bezig. Ik voel echt dat ik veel bijleer. Natuurlijk is het aan hem om zijn eigen toekomst uit te tekenen, maar wat mij betreft blijft hij hier nog heel lang."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws