Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

PSG mist drie steraanvallers in Leipzig: Mbappé loopt hamstringblessure op

PSG mist drie steraanvallers in Leipzig: Mbappé loopt hamstringblessure op

Gepubliceerd: dinsdag 3 november 2020 om 10:16di 03-11-2020 om 10:16

Paris Saint-Germain moet het woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig stellen zonder zijn gedroomde voorhoede. Kylian Mbappé, Neymar en Mauro Icardi zijn om uiteenlopende redenen niet aanwezig in Duitsland.

De Franse kampioen maakt dinsdag bekend dat Mbappé in het competitieduel met Nantes (3-0 voor PSG) een blessure aan de hamstring heeft opgelopen. Hij heeft ongemakken aan een spier en is daardoor niet in staat om naar Leipzig af te reizen. Na de wedstrijd in het miljardenbal zal opnieuw bekeken worden of de rappe spits wel inzetbaar zal zijn wanneer PSG in het weekend tegenover Rennes staat.

Voorlopig zijn ook Neymar en Mauro Icardi nog niet fit genoeg om te spelen. De Braziliaanse aanvaller, die een liesblessure heeft, zal naar alle waarschijnlijkheid meteen na de interlandbreak zijn rentree maken en Icardi ligt nog langer uit de roulatie. Hij is aan het revalideren en zal hoe dan ook na de interlands pas weer in actie komen. Hoe lang dat exact gaat duren maakt PSG niet duidelijk.

Ook Marco Verratti en Julian Draxler doen woensdagavond niet mee in de Red Bull Arena. Ook zij revalideren nog van blessures.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws