'Messi bepaalt, ik ga niet alles op alles zetten om hem bij Barça te houden'

'Messi bepaalt, ik ga niet alles op alles zetten om hem bij Barça te houden'

03-11-2020 20:30
29

Heel verstandig lijkt het niet, maar Pere Riera - presidentskandidaat bij FC Barcelona - geeft aan dat hij er niet alles aan gaat doen om Lionel Messi ook na dit seizoen bij de club te houden. Het contract van de Argentijnse aanvaller loopt na dit seizoen af.

Riera is een van de kandidaten om volgend jaar de nieuwe president te worden van Barcelona. Hij geeft aan dat hij de toekomst van de club belangrijker vindt dan de toekomst van Messi (bij de club). Messi deed er tijdens de afgelopen transferperiode alles aan om Barcelona te verlaten, maar Josep Maria Bartomeu ging voor een transfer liggen.

Riera geeft aan dat hij dat niet gaat doen, mocht Messi na dit seizoen alsnog willen vertrekken. "Uiteindelijk is het Messi die bepaalt", geeft Riera aan bij Radio MARCA. "Ik denk echter niet dat hij koste wat kost wilde vertrekken (afgelopen transferperiode, red.)."

De presidentskandidaat is dus positief over een langer verblijf van de Argentijn in Camp Nou, maar durft er verder geen uitspraken over te doen. "Ik ga niet alles op alles zetten om Messi hier te houden", sluit Riera af.