Liverpool sloopt Atalanta, Real beslist kraker tegen Internazionale in slotfase

03-11-2020 22:50 Laatste update: 22:53
26

Liverpool heeft op bezoek in Bergamo gehakt gemaakt van Atalanta. Een gunstige uitslag voor Ajax, dat op bezoek bij FC Midtjylland met 1-2 won. Bij de kraker tussen Real Madrid en Internazionale stond na negentig minuten spelen een 3-2 stand op het scorebord.

Atalanta Bergamo - Liverpool 0-5
Liverpool heeft op bezoek in Bergamo geen spaan heel gelaten van Atalanta. The Reds schoten er vijf in tegen de Italiaanse ploeg. Diogo Jota was zeer belangrijk voor de ploeg van trainer Jürgen Klopp: hij zorgde voor de 0-1, 0-2 en de 0-5. Tussendoor pikten ook Mohamed Salah (prachtige solo) en Sadio Mané (lobje) hun treffers mee.

Real Madrid - Internazionale 3-2
Een heerlijke pot voetbal tussen Real en Inter resulteerde na negentig minuten spelen in een 3-2 eindstand. Real kwam halverwege de eerste helft op 0-1 via Karim Benzema, die dankbaar profiteerde van een te korte terugspeelbal in de Inter-defensie. Sergio Ramos zorgde niet veel later voor de 2-0, door een corner van Toni Kroos achter Inter-keeper Samir Handanovic te knikken.

Lautaro Martínez maakte, na een prachtige assist van Nicolò Barella, de aansluitingstreffer en na rust was het Ivan Perisic die voor de 2-2 zorgde. De overwinning ging echter alsnog naar Real: Rodrygo maakte ongeveer tien minuten voor tijd de beslissende 3-2.

Red Bull Salzburg - Bayern München 2-6
Het duel tussen Salzburg en Bayern werd een spectaculaire. Der Rekordmeister wist al na vier minuten dat het aan de bak kon in Oostenrijk na de treffer van Mergim Berisha, maar herpakte zich nog voor rust via treffers van Robert Lewandowski en Rasmus Kristensen (eigen doelpunt).

Masaya Okugawa bracht de spanning in de tweede helft volledig terug met de 2-2, maar in de slotfase trok Bayern de wedstrijd alsnog naar zich toe. Jérôme Boateng, Leroy Sané, nogmaals Lewandowski en Lucas Hernández zorgden ervoor dat Bayern een 2-6 overwinning boekte.