Perez ziet heel goede speler bij PSV: 'Mis ik bij Feyenoord, word niet opgewonden'

Perez ziet heel goede speler bij PSV: 'Mis ik bij Feyenoord, word niet opgewonden'

04-11-2020 08:04
101

Kenneth Perez ziet een groot verschil tussen Feyenoord en PSV. Het spel van de Rotterdammers kan de Deense analist nauwelijks bekoren, zo vertelt hij bij Voetbalpraat op FOX Sports.

"Toen Dick Advocaat het vorig jaar overnam heeft hij het fantastisch gedaan bij Feyenoord met een groep die niet fit was. Nu zou je verwachten dat ze fitter zijn en een ontwikkeling doormaken…", steekt Perez van wal. "Van PSV word ik ook niet vaak opgewonden, maar tegen ADO zag je Adrian Fein – een heel goede speler - de ballen vooruit spelen, tussen de linies. Dat mis ik bij Feyenoord."

Wedden

Meer odds

"Het is altijd met de hakken over de sloot en op het laatste moment", verwijst Perez naar de 3-2 zege van de ploeg van coach Dick Advocaat bij FC Emmen. "Het is wel Feyenoord, echt een grote club. Ze hebben veel meer middelen dan al die clubs waar ze toch heel veel moeite mee hebben. Advocaat kan altijd gebruiken dat ze al een jaar ongeslagen zijn, maar ik mis dat ik opgewonden word van Feyenoord."

Ook clubwatcher Martijn Krabbendam ziet dat Feyenoord in een jaar tijd niets is opgeschoten. "Ze zijn ongeslagen. Maar de fitheid is er niet, het geld is er niet, ze konden geen spelers halen en de jeugd breekt niet door. In feite is er in een jaar tijd niets veranderd."