Laudrup trekt harde conclusie na 'rampzalige' start: 'Er ontbrak iets aan'

Laudrup trekt harde conclusie na 'rampzalige' start: 'Er ontbrak iets aan'

04-11-2020 08:35
60

Michael Laudrup ziet dat FC Midtjylland voor een onmogelijke opgave staat na de 1-2 nederlaag tegen Ajax in de Champions League. De Deense oud-international en voormalig speler van de Amsterdammers was kritisch op het spel van de thuisploeg.

"Als je door een FC Midtjylland-bril kijkt, waren er drie fases: de rampzalige eerste vijftien minuten, daarna een heel goed halfuur en dan de tweede helft waarin ze heel graag wilden, maar niet echt konden", zo vertelt Laudrup, geciteerd door BT. "Er ontbrak simpelweg iets aan. Dan kun je ook naar de bank kijken: had er eerder gewisseld moeten worden of had de tactiek iets aangepast moeten worden? Er zijn veel vragen die je kunt stellen."

Wedden

Meer odds

Laudrup rept van een 'rampzalige' avond en concludeert dat Europese overwintering ver weg is voor de Deense kampioen. "Uiteindelijk blijven twee dingen over: drie wedstrijden en nul punten. Daar moeten ze het mee doen." Liverpool gaat aan kop in groep D met negen punten. Ajax en Atalanta Bergamo hebben elk vier punten. FC Midtjylland staat na drie duels nog met lege handen.