Mourinho wordt boos op persconferentie: 'En toch hebben jullie het over Kane?'

Mourinho wordt boos op persconferentie: 'En toch hebben jullie het over Kane?'

Gepubliceerd: woensdag 4 november 2020 om 19:11wo 04-11-2020 om 19:11

José Mourinho is woensdagmiddag op een persconferentie kwaad geworden op het aanwezige journaille. Er werd hem gevraagd naar schwalbes van Tottenham-spits Harry Kane, maar daar wilde The Special One niets van weten.

Volgens de Portugese manager van Spurs treft Kane geen blaam en liggen vooral andere spelers vaak op de grond. "Ik denk dat jullie een beetje verward zijn", foetert Mourinho. "Er zijn een paar spelers van Manchester United, van Manchester City, van Liverpool of van Chelsea die dat doen. Maar jullie hebben het toch over Kane?"

De Engelse spits van Tottenham zou tegen Brighton een penalty hebben versierd en zich te makkelijk laten vallen. "Eigenlijk is het belangrijker om de goal van Brighton te bespreken", zegt Mourinho. De treffer van The Seagulls kwam voort uit een situatie waarbij Pierre-Emilje Hojbjerg werd neergelegd, maar geen vrije trap kreeg. "Praat vooral over Liverpool, Manchester United en al die slimme spelers die daar altijd op de grond liggen. Praat dan niet over Kane."

De club uit Londen speelt donderdagavond in de Europa League tegen Ludogorets. Het is nog niet duidelijk of Kane dan mee zal doen, aangezien Mourinho het toernooi gebruikt om te rouleren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws