'Real Madrid op pole position voor Alaba dankzij medewerking van zaakwaarnemer'

'Real Madrid op pole position voor Alaba dankzij medewerking van zaakwaarnemer'

04-11-2020 19:57
14

De zaakwaarnemer van David Alaba heeft zijn cliënt aangeboden bij Real Madrid. De verdediger annex middenvelder loopt komende zomer uit zijn contract bij Bayern München en zal naar alle waarschijnlijkheid transfervrij mogen vertrekken uit Zuid-Duitsland.

Der Rekordmeister heeft de onderhandelingen met Alaba stopgezet en dat betekent dat Real Madrid de situatie met bovengemiddelde interesse volgt. Hoewel de club zelf nog geen actie heeft ondernomen, heeft de zaakwaarnemer van Alaba zijn cliënt volgens AS al aangeboden in de Spaanse hoofdstad. Hij zou liever naar Real willen dan naar Juventus, PSG of Barcelona. Die clubs zouden ook geïnteresseerd zijn.

Bijkomend voordeel voor Real is dat de zaakwaarnemer van Alaba graag goede contacten met de club wil onderhouden, zodat hij in de toekomst ook de transfer van Robert Lewandowski naar Madrid kan bewerkstelligen. De Spaanse krant schrijft dat Pini Zahavi, zoals de belangenbehartiger van de Oostenrijker heet, graag zaken doet met De Koninklijke en dus graag zou zien dat de verhoudingen goed zijn.