Van den Brom op weg naar 'heerlijke club': Hij gaf wel z'n visitekaartje af

Van den Brom op weg naar 'heerlijke club': "Hij gaf wel z'n visitekaartje af"

05-11-2020 19:23
24

Theo Janssen en Jan Boskamp zijn positief over KRC Genk, de (waarschijnlijke) nieuwe club van John van den Brom. Hij staat op het punt om FC Utrecht in te ruilen voor de Belgische club.

Boskamp stond bij tal van clubs uit België aan het roer en spreekt over de aanstaande overstap van Van den Brom. "Hij heeft het vooral in het eerste jaar bij Anderlecht gewoon heel gedaan. Hij is kampioen geworden met goed voetbal. In het tweede jaar was het minder, maar hij gaf wel z'n visitekaartje af", zegt Boskamp bij RTL7. Van den Brom werd in 2014 ontslagen.

"Een paar weken geleden haalde Genk Thorup, maar die kreeg een contract bij FC Kopenhagen. Die dacht: ik ben weg. Eigenlijk wilde Genk Brys van OH Leuven hebben, maar die is gebleven", zegt Boskamp.

Boskamp ziet dat het bij Genk met vallen en opstaan gaat. "Genk wordt kampioen en zakt dan weer terug, dan komen ze weer terug. Het is een heerlijke club. Het stadion zit elke wedstrijd vol."

Janssen speelde in 2003 voor Genk. "Ik heb er even gespeeld. Het is een fantastische club met fantastische supporters, een beetje mijn volk. Als je voor een wedstrijd aankomt zie je al die tentjes voor het stadion. Het is echt een mooie club."