Janssen ziet probleem bij Feyenoord: 'Heeft het niveau ook niet'

Janssen ziet probleem bij Feyenoord: 'Heeft het niveau ook niet'

05-11-2020 20:30
17

Feyenoord heeft een spitsenprobleem, zegt Theo Janssen. Door blessures van Nicolai Jörgensen en Robert Bozeník moet trainer Dick Advocaat het doen met gelegenheidsspitsen. Naoufal Bannis is nog niet klaar voor het grote werk, zo klinkt het.

Bannis stond afgelopen zondag op en bezorgde Feyenoord in blessuretijd de winst bij FC Emmen, maar Boskamp loopt niet de polonaise. "In de jeugd bij O17 schoot hij ze vanuit alle hoeken en standen binnen. Het is leuk voor hem dat hij de 2-3 maakte. Maar dit zijn wedstrijden waarin het echt moet", doelt Boskamp bij RTL7 op de Europa League-wedstrijd tegen CSKA Moskou.

"Fysiek moet hij nog aan de bak. Als je hem ziet, het is echt nog een jongetje", voegt Janssen toe. "Hij hoeft niet elke week bij Feyenoord in het eerste te staan, maar het is wel een speler die je af en toe kunt gebruiken. Ik zou hem vandaag niet laten starten."

"Feyenoord moet gewoon twee heel goede spitsen hebben. Bannis heeft het in de jeugd goed gedaan, maar heeft veel tijd nodig. Vente is verhuurd geweest aan RKC Waalwijk en heeft daar ook geen ballen ingeschoten. Die heeft het niveau van Feyenoord 1 ook niet, dus ze hebben daar gewoon een probleem."