Update: Van den Brom akkoord met Genk, zondag voor de groep, maandag presentatie

Update: Van den Brom akkoord met Genk, zondag voor de groep, maandag presentatie

06-11-2020 17:45 Laatste update: 22:59
47

John van den Brom staat op het punt om zijn overstap van FC Utrecht naar KRC Genk af te ronden. De Nederlandse trainer arriveerde vrijdagmiddag bij de Belgische club, waarmee hij enkel nog de puntjes op de 'i' hoeft te zetten.

Van den Brom werd ontvangen door Dimitri De Condé, de technisch directeur van KRC Genk. "Het gaat prima. We hadden een mooie rit", vertelt de Nederlander aan Het Laatste Nieuws. "We gaan ons nu melden en we zullen kijken hoe het ontwikkelt, maar het komt goed. Welke details nog moeten worden fijngestemd? Daar heb ik geen idee van. Maar alles komt zeker goed, hoor."

Genk bereikte donderdag een akkoord met FC Utrecht om het contract van Van den Brom, dat nog tot medio 2022 loopt, af te kopen. Naar verluidt ontvangen de Domstedelingen een bedrag van 500.000 euro. René Hake neemt zondag de honneurs waar in het thuisduel met Ajax.

Update: Volgens Nederlandse en Belgische media is het rond: Van den Brom heeft getekend bij KRC Genk. De 54-jarige trainer signeerde vrijdagmiddag een contract tot de zomer van 2023. Het is wachten op de persberichten van Genk en Utrecht. Naar verluidt wordt Van den Brom na het weekend gepresenteerd bij Genk.

Update: John van den Brom staat zondag voor het eerst voor de groep bij KRC Genk. De trainer heeft iets na tienen een akkoord bereikt met de Belgische club, zo meldt De Telegraaf. De presentatie van Van den Brom staat gepland voor aanstaande maandag. De oefenmeester tekent een contract tot medio 2023 bij Genk.