FC Utrecht-spelers stomverbaasd: We hadden dit niet zien aankomen

FC Utrecht-spelers stomverbaasd: "We hadden dit niet zien aankomen"

06-11-2020 18:11
68

FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen heeft het vertrek van John van den Brom niet aan zien komen. Hij moest op internet lezen dat de trainer de overstap maakt naar KRC Genk.

Donderdagochtend wist Janssen nog van niets. "Daar schrokken we wel van. We hadden dit niet zien aankomen. Gisterochtend las ik het", zegt Janssen tegen FOX Sports. "Ik volg altijd het voetbalnieuws, dus ook dit. Ik had eerst het idee dat het een gerucht was, maar een uur later was er ineens een akkoord. Dan ben je wel verrast."

Van den Brom was slechts ruim een jaar trainer van Utrecht. "Je bent met iets bezig en hebt grote ambities. We hadden wel het idee dat het nog moest vallen en daar hard mee bezig moesten zijn. Als je dan geen signalen krijgt dat er iets speelt.. Je bent er gewoon niet mee bezig."

"Het is wisselvallig, dat klopt, maar je hebt niet het idee dat er wat mist. Daar zit vooral de verbazing, dat het ineens onderbroken wordt. Soms wordt er dagen over gespeculeerd en proef je de sfeer, maar in dit geval niet. Toen we vandaag op de club kwamen, werd ons verteld dat er andere trainers op het veld zouden staan."