Ten Hag wordt getipt door Klaiber: 'Dan heb je al een grote taak volbracht'

Ten Hag wordt getipt door Klaiber: 'Dan heb je al een grote taak volbracht'

06-11-2020 18:48
70

Sean Klaiber speelde dertien jaar voor FC Utrecht en moet nu ineens over zijn oude club praten, want hij speelt tegenwoordig bij Ajax. Dat is gek, al blijft de verdediger er nuchter onder.

Vijf dagen na de Champions League-wedstrijd tegen FC Midtjylland wacht Utrecht in de Galgenwaard. "De Champions League brengt een hele andere druk met zich mee. Die hebben we gehad en nu werken we toe naar Utrecht. Natuurlijk is het speciaal, want het is m'n oude club", zegt Klaiber tegen Ajax TV. "Ik heb daar dertien jaar met plezier gespeeld. Utrecht heeft een plek in m'n hart, maar zondag is het gewoon een tegenstander voor mij."

Wedden

Meer odds

Klaiber weet wat Ajax moet doen om Utrecht uit te schakelen. "Utrecht heeft voorin gevaarlijke spelers. Vooral Kerk, die vorig seizoen heel belangrijk is geweest voor Utrecht. Het is iemand die het verschil kan maken. Als je hem kan uitschakelen, heb je al een hele grote taak volbracht."

"Bij Utrecht leven de supporters erg mee. Dat is voor elke tegenstander fijn, maar het is een wedstrijd op zich. Zondag telt voor mij maar voor één ding en dat is de winst."