Pechvogel Cillessen loopt tegen derde tegenvaller van dit seizoen aan

Pechvogel Cillessen loopt tegen derde tegenvaller van dit seizoen aan

Gepubliceerd: vrijdag 6 november 2020 om 19:01vr 06-11-2020 om 19:01

Laatste update: vrijdag 6 november 2020 om 19:06vr 06-11-2020 om 19:06

Jasper Cillessen is een vraagteken voor de wedstrijd tegen Real Madrid van aankomend weekend en voor de interlands van het Nederlands elftal. De doelman van Oranje en Valencia is voor de derde keer dit seizoen geblesseerd geraakt.

Dat melden Spaanse media vrijdag. Door blessures speelde Cillessen dit seizoen nog geen officiële wedstrijd voor Valencia. Hij kwam wel in actie voor het Nederlands elftal. Valencia-trainer Javi Gracia koos door blessures van Cillessen voor Jaume Doménech, maar was naar verluidt van plan om Cillessen in de basis te zetten tegen Real Madrid.

Door dat plan gaat mogelijk een streep: Cillessen kon de training van vrijdag niet afmaken en dat is voor hem de zoveelste tegenvaller dit seizoen. Hij speelde zoals gezegd nog geen competitiewedstrijd voor de club uit de Sinaasappelstad. Zaterdag wordt besloten of Cillessen kan spelen.

Over de ernst van de blessure is nog niets duidelijk. Dus kan ook nog niet worden gezegd of Cillessen zich aankomende week wel bij het Nederlands elftal kan voegen voor de wedstrijden tegen Spanje, Bosnië en Herzegovina en Polen. Bondscoach Frank de Boer selecteerde Cillessen, Tim Krul en Marco Bizot. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws