Immers kreeg de schrik van zijn leven: 'Zeg dat wel, we zijn weer de oude'

Immers kreeg de schrik van zijn leven: 'Zeg dat wel, we zijn weer de oude'

06-11-2020 23:45
8

Lex Immers stond vrijdagavond weer tussen de lijnen tijdens de 1-4 overwinning van NAC Breda op bezoek bij MVV Maastricht. Hij zag de afgelopen weken hoe zijn vrouw in het ziekenhuis belandde, nadat ze besmet raakte met het coronavirus.

"Ja, dat kan je wel zeggen", geeft Immers aan op de vraag of het een heftige maand voor hem was. "Het heeft even geduurd, tien dagen, maar alles is weer zoals het was. We zijn weer de oude. We kunnen weer verder het leven in", vertelt hij voor de camera van FOX Sports.

Immers ziet hoe het coronavirus niet alleen de hele samenleving op zijn kop zet, maar ook het voetbal is volgens hem niet meer wat het geweest is. "Het besef komt later pas, maar het voetbal is het voetbal niet meer, wat het altijd was. Het is lastig, zonder publiek. Bij de trainingen is het: komen, trainen en gelijk weer gaan. Je mist de saamhorigheid, het op de club blijven hangen. Een bakkie drinken op de club, wat ik 's ochtends altijd veel deed bij ADO en Feyenoord. Dat is er niet meer bij, dus het echte voetbalgevoel is er ook niet."