PSV op belang Götze gewezen: 'Bij Bayern sprak Lewandowski met mij'

PSV op belang Götze gewezen: 'Bij Bayern sprak Lewandowski met mij'

07-11-2020 08:10
74

Adrian Fein won voor zijn overstap naar PSV advies in bij Kwasi Okyere Wriedt, die zelf niet veel eerder bij Willem II had getekend. De 26-jarige spits van de Tilburgers is lovend over de middenvelder, met wie hij samenspeelde bij Bayern München II.

"Ik heb hem gezegd dat het een geweldige kans is en goed is voor zijn ontwikkeling", zegt Wriedt in het Brabants Dagblad over de tijdelijke overstap van Fein naar PSV. "Maar als we volgende week bij hem op bezoek gaan mag hij zich na een zege van Willem II best even wat minder fijn voelen."

Wriedt is enthousiast over de 21-jarige middenvelder. "Hij kan doorbreken in de Eredivisie, een competitie die overal goed bekeken wordt. Hij kan er met een Duitse trainer werken. Wat de kwaliteiten van Fein zijn? Het is een klassieke 'box-to-box speler' die zelden balverlies lijdt. Hij is sterk in duels. Hij heeft een goed overzicht en dribbelt graag. En hij kan met links en rechts uit de voeten."

Zonder de herstellende Wriedt wacht Willem II een lastig uitduel in Eindhoven zondagavond. PSV beschikt immers ook nog over Mario Götze. "Bij Bayern München trainde ik geregeld samen met Robert Lewandowski. Die sprak met mij en gaf aan wat er beter zou kunnen. Dat heb je als jongere speler nodig. Het motiveert enorm. Met dat soort voetballers in je omgeving kun je je enorm verbeteren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie