Ziyech reageert na masterclass: 'Ik ben niet bang om die passes te geven'

Ziyech reageert na masterclass: 'Ik ben niet bang om die passes te geven'

07-11-2020 21:17
152

Hakim Ziyech speelt met vertrouwen bij Chelsea en denkt dat dat een reden is voor zijn goede start in Londen. De Marokkaanse spelmaker was ook tegen Sheffield United (4-1 winst voor The Blues) weer belangrijk met twee assists.

Tot dusver stond Ziyech twee keer in de basis in de Premier League. In die wedstrijden leverde hij drie assists af en liet de Marokkaan met name zien dat hij met zijn linkerbeen veel gevaar kan stichten. "Ik ben ook niet bang om die pass te geven", zegt hij na afloop van het duel met Sheffield tegenover Sky Sports, in beeld gebracht door Ziggo Sport. "Ik heb veel vertrouwen in mijn pass."

Ook scoorde de voormalig Ajacied al twee keer voor The Blues. In de Premier League trof hij doel tegen Burnley, terwijl FK Krasnodar in de Champions League ook al slachtoffer was van de dadendrang van Ziyech. "Waarom ik zo goed begonnen ben?", reageert de spelmaker. "Ik voel me lekker in dit team en met deze spelers. Ik voel me hier echt op mijn gemak en denk dat dat de reden is."